П Р И С Ъ Д А

 

Гр.Ивайловград 12.09.2018г.

 

 В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Ивайловградският районен     съд в публично заседание на дванадесети септември, двехиляди и осемнадесета година в състав:

 

Председател: Т.КИРКОВА

При секретаря Мара Йорданова и участието на прокурора Невена Моралиева като разгледа докладваното от съдията НАХ дело №40 по описа за 2018год. и на основание НПК

 

 П Р И С Ъ Д И:

 

                      ПРИЗНАВА подсъдимия Ш.К.Ю., ЕГН **********, български  гражданин, женен, неосъждан, основно образование,  работи в ОУ „Кирил и Методи”, с……., за ВИНОВЕН  в това, че на 28.06.2018 год., в с.Железино, общ. Ивайловград, обл.Хасково,  при управление на МПС – лек автомобил „Трабант 601”, с номер на рама 3591238, си служил с табели, с регистрационен номер СМ …. В / поставени отпред и отзад/, издадени за друго МПС – лек автомобил – „Трабант 601„, с номер на рама 3171658, за което и на основание чл.78а вр. с чл. 345  ал.1 вр. с чл.54 от НК го освобождава от наказателна отговорност и му налага наказание „Глоба” в размер на 1 000лв.

                     След влизане в сила на присъдата  веществените доказателства – лек автомобил „Трабант 601”, с номер на рама 3591238 и два броя табели, с регистрационен номер СМ …..В да се върнат на собственика им.

                    Присъдата  подлежи на обжалване и протест  пред ОС – Хасково в 15 – дневен срок, считано  от днес.                                                                                               

                                                                              

                                                                                 Председател: