П Р О Т О К О Л

 

гр. Ивайловград, 08.10.2014 година.

 

Ивайловградският районен съд в публично съдебно заседание на осми октомври   две хиляди и четиринадесета година, в състав :

 

Председател : ТАНЯ КИРКОВА 

 

при участието на секретаря М.Й.

сложи за  разглеждане, докладвано от съдия-Т.Киркова Гр.Дело   76 по описа за 2014 година.

На именното повикване в  09.30  часа се явиха:

Ищът  КООПЕРАЦИЯ  „ПАНДА” – гр. София, редовно призовани, не се представляват.

От техния процесуален представител - АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО „ПОПОВ И ПАРТНЬОРИ”,  по факса е получена  молба с дата 07.10.2014г., в която твърдят, че на основание чл. 232 от ГПК оттеглят исковата молба, ведно с произтичащите от това правни последици, подписана от преупълномощения  процесуален представител - адв. Г.Д., с пълномощно по делото.  

Ответникът Община Ивайловград, редовно призовани, се представляват  от Красен Филев Кръстев – юрисконсулт при община Ивайловград, с пълномощно № 013/08.09.2014г.

Ю.К. Кръстев: Не възразявам относно оттеглянето на иска.

Съдът с оглед депозираната молба от процесуалния представител на ищеца, че  на основание чл. 232 от ГПК оттегля иска с произтичащите от това последици, намира, че са налице процесуалните основания за прекратяване на производството по настоящото дело.

Ето защо

О П Р Е Д Е Л И:

 

ПРЕКРАТЯВА производството по Гр.Д. № 76/2014 г. по описа на Районен съд – Ивайловград.

На основание чл. 274, ал. 1, т. 1 от ГПК  определението може да се обжалва с частна жалба в едноседмичен срок от съобщаването му, който срок  за ответника тече от днес, а за ищцовата страна от  съобщаването му.  

Заседанието се закри в 09.40 часа.

Протоколът се написа на  08.10.2014 година.

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ :

 

СЕКРЕТАР  :